Vendosni fjalën kyçe....

Mbyllen votimet për kryetar në Komunën e  Tuzit në Malin e Zi


Janë mbyllur votimet për kryetar në komunën e Tuzit, ku pjesë e zgjedhjeve është edhe ‘koalicioni i partive shqiptare’.

Partitë shqiptare Alternativa Shqiptare, Unioni Demokratik dhe Lidhja Demokratike janë bashkuar në një koalicion me ermin “Malësia na bashkon”. Kryesues i koalicionit shqiptar është Nik Gjeloshaj i cili kandidat përballë Mirza Pepiç të partisë së Milo Gjukanoviç.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *