Vendosni fjalën kyçe....

E ardhmja e energjisë, turbina brenda tubave të ujit (Video)


Në SHBA e ardhmja e energjisë të pastër po merr një drejtim tjetër, pasi tashmë edhe tubat e ujësjellësave do përdoren për prodhimin e energjisë, kjo falë turbinave inovative që do instalohen.

Turbinat injektohen në brendësi të tubave dhe prodhojnë energji elektrikë në sajë të forcës së gravitetit e cila shndërrohet në energji elektrike nga turbinat.

Në SHBA kjo formë e prodhimit të energjisë po fillon të marrë jetë në shumë qytete.