Vendosni fjalën kyçe....

Do ju pëlqente që në vend të banakierit t’ju shërbente një robot? (Video)


Numri i personave që frekuentojnë jetën e natës është i lartë dhe shumica e tyre preferojnë të konsumojnë koktejle të ndryshëm.

Të përgatitura me kujdes nga banakierët ato shërbehen me shumicë thuajse në të gjitha baret kudo në botë.

Por teknologjia po “fut hundët” kudo. Më poshtë keni një video ku tregohen dy robotë që bëjnë punën e banakierëve.

Do ju pëlqente të shërbeheshit nga dy banakierë të këtillë?