Vendosni fjalën kyçe....

Madonna, Ema Watson, Tina Turner… pozojnë përkrah vetes më të re, çfarë ndryshimi (FOTOT)


Madonna, Emma Watson dhe shumë të famshëm të tjerë kanë patur mundësojnë të pozojnë me veten e tyre më të re, për një set fotografish. Ju duket e çuditshme? Por ja që ka ndodhur, sigurisht me ndihmën e Photoshop-it.

Ky album fotografish sipas “Mirror” është vepër e artistit holandez Ard Gelinck, i cili ka bashkuar me kujdes fotot përmes Photoshop-it, duke krijuar përshtypjen se artistët po pozojnë në krah të vetes së tyre më të vogël.

Disa janë më të rinj, e disa janë fare fëmijë si në rastin e Emma Watson. Por të gjithë kanë ndryshuar shumë.

Amy Winehouse

Robbie Williams

Julia Roberts

George Clooney

Elton John

Kate Moss

Clint Eastwood

Mel Gibson

Tina Turner

Emma Watson

Madonna