Vendosni fjalën kyçe....

Studentët e juridikut përfundojnë bojkotin, shpërndajnë bankat në auditore


Studentët e juridikut i kanë dhënë fund bojkotit dhe ngujimit në fakultetin e tyre pas më shumë se dy muaj që qëndronin në rezistencë për plotësimin e kërkesave të tyre.

Pas letrës së drejtuar dekanit ku kishin 6 kërkesa për tu kthyer në mësim, ata kanë vendosur  që sot të mbyllin grevën e tyre.

Në fotot e publikuara nga LSA shihen studentët të cilët zhvendosin për në auditore bankat dhe karriget që i kishin vendosur në korridore.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *