Vendosni fjalën kyçe....

Nesër KLP çel garën për ngritjen e SPAK-ut


Ditën e nesërme në orën 10:00 do të mblidhet Këshilli i Lartë i Prokurorisë, i cili do të hapë garën për krijimin e SPAK. Po ashtu, do të hapet edhe procedura për emërimin e 6 prokurorëve magjistratë që kanë mbaruar shkollën e janë në pritje për t’u emëruar.

Duhet të sqarojmë se SPAK është Struktura e Posaçme Antikorrupsion, e cila do të luftojë krimin dhe korrupsionin në të gjitha nivelet e tij.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *