Vendosni fjalën kyçe....

Mijëra emigrantë lënë tokën shqiptare, rradhë të gjata në Kakavijë


Ashtu si çdo fillim viti edhe këto ditë në pikën kufitare të  Kakavijës ka një fluks të madh emigrantësh. Rradha e makinave që presin të kalojnë kufirin është e gjatë. Mësohet se në këtë pikë kufitare po punohet me 4 sportele dhe  sot kanë dalë  nga toka shqiptare 3200 shtetas dhe 850 automjete.

Pika doganore e Kakavijës bën me dije dhe duan të informojnë udhëtarët që të shmangin orarin e mëngjesit 7-12 dhe pasdite 19-23 që është orari edhe i autobuzëve me qëllim që të shmangin orarin e pikut të fluksit.