Vendosni fjalën kyçe....

ME FOTO/ Qytetarët iu sjellin ushqime studentëve


Studentët edhe sot janë të vendosur që të vazhdojnë protestën dhe kërkojnë plotësimin e 8 kërkesave nga ana e kryeministrit. Një pjesë e tyre e kanë kaluar natën para Kryeministrisë. Shumë të tjerë ende po protestojnë para kryeministrisë dhe para Ministrisë së Arsimit. 

Studentët kanë njoftuar se edhe pse Ministria e Arsimit dhe Kryeministri Edi Rama nuk e respektuan ultimatumin e vënë deri në orën 16:00 të ditës së djeshme për të plotësuar 8 kërkesat, ata nuk do të ndalen.

Qytetarët janë solidarizuar me studentët dhe  iu kanë sjellë aty ushqime që të vazhdojnë të rezistojnë por edhe të marrin energji. 

Fotot:

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *