Vendosni fjalën kyçe....

Ndërpritet energjia elektrike sot në Tiranë, zonat e prekura


Ditën e sotme do të ndërpritet energjia elektrike në disa zona në kryeqytet.

Lajmi është bërë i ditur nga Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike në vend (OSHEE), përmes një njoftimi ku thuhet se gjatë ditës së sotme do të mungojë furnizim me energji elektrike në disa zona të Tiranës pasi do të ndërhyhet në fiderin e Mëzezit.

Ndërprerja e energjisë eletrike do të bëhet nga ora 09:00-16:00.

“Ne kuader të masave per rritjen e sigurise se furnizimit me energji elektrike, Drejtoria Rajonale e OSHEE do të kryeje sot nga ora 09:00 deri në 16:00 remond në fiderin 101 te Nst Mëzez.”njofton OSHEE.

ZONAT ku do të mungojë energjia elektrike:

-Kashar,

-Yrshek,

-Allhjatë,

-Katund i Ri,

-zona pranë TCH dhe bizneset përreth.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *