Vendosni fjalën kyçe....

Balla me Ndihmës Sekretarin Amerikan të Shtetit përgjatë takimit në Vjenë


Ministri i Brendshëm shqiptar Taulant Balla, gjatë një takimi në Vjenë, ka takuar Ndihmës Sekretarin e Shtetit Amerikan Todd Robinson dhe Drejtorin e Zyrës Ekzekutive të Presidentit të SHBA për Politikën Kombëtare të Kontrollit të Drogës Rahul Gupta.

Balla thekson në mesazhin e tij se Shqipëria është një vend anëtar i Koalicionit Global për adresimin e Rrezikut të Drogave Sintetike, i mbështetur nga SHBA.

 

Postimi i ministrit të Brendshëm Taulant Balla:

Shqipëria, anëtare e Koalicionit Global për adresimin e Rrezikut të Drogave Sintetike, i mbështetur nga SHBA🇺🇸🤝🇦🇱 Vienë📍me Ndihmës Sekretarin e Shtetit🇺🇸 Todd Robinson dhe me Drejtorin e Zyrës Ekzekutive të Presidentit të SHBA për Politikën Kombëtare të Kontrollit të Drogës Rahul Gupta.