Vendosni fjalën kyçe....

Të burgosurit në Durrës peticion për miratimin e Amnistisë Penale: S’mund të mbahemi peng për pazare politike


Të burgosurit në Durrës kanë bërë peticion për miratimin e Amnistisë Penale, pasi opozita refuzon të bashkojë votat me mazhorancën për kalimin e projektligjit në Kuvend.

Janë 26 të dënuar që kanë nëshkruar peticionit drejtuar kryeministrit Edi Rama dhe kryeparlamentares, Lindita Nikolla. 

Peticion

I drejtohemi kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama

Kryetares së Parlamentit, Lindita Nikolla

Ministrit të Drejtësisë, Ulsi Manja

Të gjitha grupeve parlamentare të Parlamentit shqiptar

Ne të burgosurit e burgut të Durrësit që përfitojmë ose jo nga ligji për Amnistinë Penale kërkojmë që siç është premtuar nga qeveria të kemi mundësinë të amnistohemi sa më shpejt.

Për pazare politike ne nuk mund të mbahemi peng.