Vendosni fjalën kyçe....

VIDEO/ Artistët e Teatrit të Operas dhe Baletit, performancë në aeroportin ‘Nënë Tereza’ për Ditën e Pavarësisë


111 vjetori i Pavarësisë po festohet me një seri aktivitetesh në të gjithë vendin dhe jashtë vendit gjithashtu ku jetojnë shqiptarë. 

Për këtë ditë të shënuar edhe Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit ka realizuar një video nga ambientet e Aeroportit Nënë Tereza, me muzikë dhe kërcim nga artistët e Teatrit.

Kryeministri Rama ka postuar video teksa komenton: “Surpriza e veçante e artisteve te Teatrit te Operas dhe Baletit”.