Vendosni fjalën kyçe....

Top Channel mbetet në pronësi të familjes Hoxha, ish-aksionerët humbin gjyqin


Kërkuan prej 1 dekade aksionet që u la në mirëbesim ish-themeluesi Top Channel Dritan Hoxha, ish-aksionerët që kërkuan 60% të televizionit humbin gjyqin në Gjykatën e Lartë.

Me vendim gjykate përfundimisht Top Channel mbetet në pronësi të Vjollca Hoxhës e familjes së saj.

WebLajm zbardh nga burime pranë palëve ndërgjygjëse dhe se si u ndanë votat, Sokol Ngresi, Dariel Sina vendosën pro familjes Hoxha ndërsa gjyqtari Artur Kalaja kundër.

VINI RE: Ky material është pronësi intelektuale e Weblajm