Vendosni fjalën kyçe....

Ministria e Brendshme i reagon Shehajt: Fotoja e deputetit tregon që policia dhe IKMT-ja ishin në krye të detyrës, objekti ka ndërtuar 560 m2 pa leje


Ministria e Brendshme ka reaguar pas denoncimit të deputetit të Partisë Demokratike, Agron Shehaj mbi bllokimin e aktivitetit të biznesit të tij.

Ministria thotë se Policia dhe IKMT-ja ka bllokuar një objekt në të cilin ishin ndërtuar 560 m2 pa leje.

“Me një sqarim të detyruar, por jo të dëshiruar, Ministria e Brendshme u përgjigjet akuzave të deputetit Agron Shehaj, që vijnë nga salla ku presupozohet se ai ka shkuar për të diskutuar e marrë vendime të rëndësishme për ata që e kanë votuar. Ai sot është përpjekur të sulmojë institucionet ligjzbatuese dhe të ‘mbrojë’, paligjshmërinë e tij.

Fotoja që publikoi deputeti Shehaj është dëshmi e saktë, e punonjësve të Policisë së Shtetit dhe IKMT në krye të detyrës, për bllokimin e një ndërtese subjekt i ligjit për penalizimin e ndërtimeve pa leje me qëllim fitimi.

Eshtë pikërisht ky objekt me mbi 55% shtesë kati, ose thënë ndryshe 560 m2 pa leje, ku kompania e deputetit Shehaj ka vendosur aktivitetin.

E megjithë paligjshmërinë në flagrancë, nga shkelësi artikulohet me lehtësinë më të madhe, akuza për mbyllje biznesi të ndershëm”-thuhet në reagimin e Ministrisë së Brendshme.