Vendosni fjalën kyçe....

Kuvendi miraton marrëveshjen me ‘Pfizer’, në seancën e parafundit


Kuvendi ka miratuar sot marrëveshjen me kompaninë Pfizer për vaksinat anti-Covid19.

Akti Normativ u miratua në shumicë dërrmuese nga deputetët e pranishëm në seancë.

Deputetët miratuan gjithashtu edhe ndryshimet në buxhetin e vitit 2021, të kërkuara nga qeveria. Ministrja e Financave, Denaj, në fjalën e saj parashtroi kërkesat për ndryshimin e buxhetit dhe argumentoi pse deputetët duhet të votonin pro.

Konferenca e kryetarëve miratoi sot seancën e 7 korrikut si të fundit për këtë legjislaturë.