Vendosni fjalën kyçe....

Një pankartë bëhet shkak për rrëzimin e dhjetëra çiklistëve në “Turin e Francës” (VIDEO)


Një incident i pazakontë ka ndodhur sot në Turin e Francës, për shkak të një pankartë.

“Jepi gjyshi, jepi gjyshe” shkruhej në pankartën e fokusuar nga kamera ndërkohë që mbahej në dorë nga një grua e re, 47 kilometra nga finishi.

Spektatorja u shtri pak më shumë se çduhej me pankartën, duke përplasur çiklistin Tony Martin, duke bërë që një grumbull biçikletash dhe çiklistës të rrëzoheshin përtokë.


Përveç Martin-it, i gjithë ekipi i Jumbo Visma u rrëzua së bashku me dhjetëra e dhjetra të tjerë.


Llogaria zyrtare e “Tour de France” në “Twitter” nxori ​​një njoftim menjëherë pas incidentit.

“Ne jemi të kënaqur që kemi publikun në anë të rrugës në # TDF2021. Por që Turneu të jetë i suksesshëm, respektoni sigurinë e çiklistëve! Mos rrezikoni gjithçka për një foto ose për të dalë në televizion!”- thuhet në këtë njoftim.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *