Vendosni fjalën kyçe....

Pa kryetar të zgjedhur, por Bashkia e Vorës do ketë godinë luksoze falë fondeve të tërmetit


Bashkia e Vorës do bëhet me një godinë luksoze pas dëmtimeve që godina ekzistuese mori nga tërmeti i fundit të vitit 2019.

Godina e re e cila do ndërtohet me fonde të rindërtimit do ketë 7 kate me një parkim nëntokësor.

Shoqëria që ka bërë Relacionin Teknik dhe Specifikimet është Net Group me Arkitekte zonjën Diana Mitrushi.

Vlera pa TVSH është rreth 5 milion euro ne Lek 618 868 546 Lekë. Afati 31 maj. Puna përfundon për 16 Muaj

Kati nëntokësor do të ketë 19 Parking-e.

Në katin përdhe janë të gjitha funksionet e pritjes dhe ambiente te tjera ku përfshihen sektori i informimit, zyrat e Aleat, Adisa, protokoll, magazine, ambient pritje si dhe bar kafe.

Kate të tjera janë planifikuar me salla, shërbime dhe zyra. Model Modern dhe ekologjik”-shkruan drejtuesja e Open Data, Aranita Brahaj.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *