Vendosni fjalën kyçe....

“Vizito, vaksinohu, pusho”-Skema e Malidiveve me të cilën do përpiqet të joshë turistët


Ishte një nga vendet e para që u rihap plotësisht për turistë dhe tani Maldivet po përpiqen të jenë përpara lojës kur bëhet fjalë për turizmin e vaksinave.

Zyrtarët për destinacionin e Oqeanit Indian kanë njoftuar planet për të ofruar vaksinime për turistët gjatë mbërritjes në një përpjekje për të joshur më shumë vizitorë.

Dr. Abdulla Mausoom, ministri i turizmit i vendit, ka konfirmuar se Maldivet po zhvillojnë një skemë (3V në anglisht) “turizmi”, e cila do të lejojë turistët të “Vizitojnë, Vaksinohen dhe Pushojnë”.

Sipas Mausoom, vendi ka në plan të ofrojë dy doza të vaksinës për vizitorët, që do të thotë se ata që regjistrohen për të do të duhet të qëndrojnë në Maldive për disa javë.

Ai shpreson se programi do të ndihmojë në rritjen e turizmit në arkipelagun ishullor të Oqeanit Indian, i cili kishte një mesatare prej 1.7 milion vizitorësh një vit para pandemisë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *