Vendosni fjalën kyçe....

Kapen pa maskë, gjobiten 1265 qytetarë


701 qytetarë janë gjobitur me nga 30 mijë lekë nga policia për shkak të mosmbajtjes së maskës.

Në njoftimin zyrtar bëhet me dije se shumica e qytetarëve i mbajnë maskat, madje edhe në orët e mbrëmjes.

Më tej thuhet se 9 qytetarë janë shoqëruar në polici ku pasi kanë paraqitur dokumentin e identifikimit, janë gjobitur dhe më pas janë lënë të lirë.

Po kështu janë gjobitur nga Policia Rrugore 564 persona me nga 30 mijë lekë secili pasi drejtuesit e mjeteve kishin me vete pasagjerë me të cilët nuk kishin lidhje familjare dhe që nuk mbanin maskën.

Pjesë e këtij numri janë edhe qytetarët që nuk mbanin maskën në mjetet e transportit publik.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *