Vendosni fjalën kyçe....

Sulm ndaj objekteve islame e myslimanëve në Mal të Zi, reagon kreu i Bashkësisë Islame të Kosovës


Ditët e fundit në Malin e Zi ka pasur sulme fizike e verbale ndaj besimtarëve myslimanë dhe objekteve fetare.

Kreu i Bashkësisë Islame të Kosovës, Naim Tërnava i ka dërguar një letër kreut të Bashkasisë Islame në Malin e Zi duke i shprehur solidaritetin.

Tërnava po kështu u bën thirrje autoriteteve të Malit të Zi që të tregojnë se janë shtet i të gjithë qytetarëve pa dallim kombësie e përkatësie fetare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *