Vendosni fjalën kyçe....

Autopsia tregon se George Floyd ishte i prekur nga koronavirusi


Del autopsia e afrikano-amerikanit George Floyd, vdekja e të cilit u bë shkak për ngritjen e qindar-mijëra njerëzve në këmbë duke protestuar e shkaktuar trazira në gjithë Amerikën.

CNN shkruan se sipas autopsisë të publikuar sot, rezulton se Floyd kishte rezultuar pozitiv pas testit për koronavirus.

Shefi mjekësor i ekzaminimit Dr. Andreë Baker, tha se në një test në 3 prill Floyd rezultoi pozitiv për kodin gjenetik të virusit, ose ARN-në.

Por që sipas tij “rezultati i autopsisë reflekton pozitivisht asimptomatik, por nga një infeksion i mëparshëm”. Kjo do të thotë që virusi nuk luajti asnjë rol lidhur me vdekjen e Floyd dhe nuk ka gjasa të ketë qenë ngjitëse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *