Vendosni fjalën kyçe....

Basha takim me fermerët në Rrogozhinë: Askush prej tyre nuk ka marrë asnjë ndihmë financiare


Ditën e sotme, kryetari i Partisë Demokratike ka zhvilluar një takim ditën e sotme me fermerë dhe tregtarë në Rrogozhinë.

Fermerët i thanë Bashës se asnjë prej tyre nuk kishte marrë ndihmë financiare.

Sot u takova me fermerë në tregun e Rrogozhinës, në Gosë dhe Lekaj.

Askush prej tyre nuk ka marrë asnjë ndihmë financiare apo ushqimore.

Asgjë nuk e fsheh dot më dështimin e Edi Ramës, përgjegjësinë dhe sjelljen kriminale të tij.

Mungesa e subvensioneve, rritja e çmimit të naftës, favorizimi i produkteve të importit e ka çuar në kolaps këtë sektor”-shkruan Basha.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *