Vendosni fjalën kyçe....

Pas shembjes, tashmë Teatri Kombëtar nuk ekziston as online te faqja e Bashkisë së Tiranës


Prej 8 ditësh nga Teatri Kombëtar ka mbetur vetëm kujtimi dhe fusha e zbrazur nga inertet.

Deri në ditën e sotme Teatri Kombëtar figuronte si sit për tu vizituar në kryeqytet në faqen online të Bashkisë Tiranë.

Por pas publikimit në rrjetet sociale evidentimi i këtij fakti nga gazetari Isa Myzyraj tashmë ai nuk ekziston më as në faqen online.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *