Vendosni fjalën kyçe....

Parlamenti britanik miraton datën 12 dhjetor për zgjedhjet e parakohshme


Mbretëria e Bashkuar do të organizojë zgjedhjet e përgjithshme në datën 12 Dhjetor, pasi deputetët votuan me 438 vota pro dhe 20 kundër.

Këto do të jenë zgjedhjet e para në dhjetor në Mbretërinë e Bashkuar që nga viti 1923.

Lideri opozitar, Jeremy Corbyn, tha se me shtyrjen e Brexit deri më 31 janar të 2020-ës, u përmbush kushti i tij i vetëm.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *