Vendosni fjalën kyçe....

Zonat në Tiranë ku nesër do ketë ndërperje energjie elektrike


Ditën e nesërme disa zona në Tiranë do kenë shkëputje të energjisë elektrike.

OSHEE ka bërë njoftimin zyrtar duke bërë me dije zonat që preken dhe oraret përkatëse.

Njoftimi i OSHEE-së

Pershendetje. Ne vijim te investimit te OSHEE per rikonstruksionin e kabinave, neser ne date 10 shtator do te stakohet energjia elektrike ne keto zona ne Tirane/ 10 shtator

09:00-13:30

rruga “Agush Gjergjevica”, rruga “Todi Shkurti”, rruga “Budi” si dhe një pjesë e ish-Qytetit Studenti

09:00-15:00

Rruga “Hoxha Tahsim”, Pjesërisht Sheshi i Xhamllikut

09:00-15:30

Rruga “Riza Jaha”, rruga “Qema Stafa”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *