Vendosni fjalën kyçe....

I pandehuri ngrihet e godet me grusht avokatin e tij në mes të gjyqit (Video)


Ky është momenti tronditës kur një i pandehur godet avokatin e tij në sallën e gjyqit.

Ngjarja ka ndodhur në Arizona, SHBA. Lamont Payne ishte duke qëndruar në gjykatë dhe duke dëgjuar gjyqtarin gjatë një procesi gjyqësor, siç tregohen nga pamjet në video.

Pasi gjykatësi i thotë të dilte nga salla e gjyqit, i pandehuri u ngrit në këmbë dhe kthehet të godasë në fytyrë mbrojtësin e tij publik, Vladamir Gagic.

Gagic, i cili ishte ulur, shkon anash dhe fërkon plagën e tij, ndërsa Payne mbahet prapa nga dy policët.

Ngjarja er rëndë ka ndodhur vitin e shkuar dhe është publikuar së fundmi nga policia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *