Vendosni fjalën kyçe....

Incidente gazmore që ju rregullojnë humorin (Video)


Në videon e mëposhtme ka një përmbledhje incidentesh gazmore qe ia vlen të shihen.

Personat që i kanë pësuar janë përpjekur të argëtohen por jo çdo gjë shkon sipas parashikimit.

Fatmirësisht askush nuk video nuk është lënduar shumë dhe në fund vjen një video e mbushur me gaz e të qeshura.