Vendosni fjalën kyçe....

Beyonce dhe Jay Z japin bileta falas për fansat por kanë një kusht


Jay Z dhe Beyonce kanë vendosur të japin bileta falas për fansat e tyre. Por ata kanë një kusht. Biletat do të jenë vetëm për ato persona që duan të mbrojnë planetin tonë dhe ushqehen vetëm me ushqime jeshile.

Dyshja ka menduar se kjo mund të jetë një mënyrë e mirë për të ‘motivuar’ një pjesë të njerëzve që të hanë sa më pak mish dhe hamburgera. Gjithashtu, në këtë mënyrë mbështesin dhe projektin e tyre ‘Greenprint’. Fituesi do zgjidhet në mënyrë rastësore, në 22 maj.