Vendosni fjalën kyçe....

Shkodra në protestë, qytetarët bllokojnë akset kryesore të qytetit (VIDEO)


Edhe sot në Shkodër ka protestë. Qindra qytetarë janë duke protestuar kundër rritjes së çmimit të karburantit, rritjes së çmimit të energjisë.

Ata kanë deklaruar se nuk do të ndalen me protesta derisa qeveria të marrë parasysh kërkesat e tyre.  Sot ata janë në ditën e tretë të protestës.

Ndërkohë studentët në mbarë vendin janë të vendosur që të vazhdojnë protestën dhe kërkojnë plotësimin e 8 kërkesave nga ana e kryeministrit. Një pjesë e tyre e kanë kaluar natën para Kryeministrisë. Shumë të tjerë ende po protestojnë para Kryeministrisë dhe para Ministrisë së Arsimit. 

VIDEO marrë nga Sali Berisha 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *