Vendosni fjalën kyçe....

“Mashtrimi i rradhës i Ramës për konviktet e studentëve” (Dokumenti)


Deputeti i PD-së Luçjano Boçi është shprehur së fundmi se videoja e Ramës për investime në konvikte është një mashtrim. 

Sipas tij e vërteta e investimit ka të bëjë me një marrëveshje grant e dhënë nga qeveria gjermane, e vitit 2006. 

“E VERTETA e investimit ka të bëjë me një marrëveshje grant e dhënë nga qeveria gjermane, e vitit 2006
Shuma e dhënë në 2017 është rreth 2 milion euro që i bashkohet shumës 4.5 milion euro.
Numri i godinave që parashikohet të rikonstruktohen janë gjithë e gjithë 5 dhe aspak të gjitha të qytetit Studenti. Godinat 3, 14, 16, 17 dhe 18.”, shprehet Boçi. 

Reagimi:

MASHTRIMI I RRADHËS I RAMËS
Rama ka nxjerrë me 3D, për të sfiduar studentët, një gjoja investim të qeverisë së tij me shumën 18.8 milion euro.
Mashtruesi mitoman nuk ndalet!
E VERTETA e investimit ka të bëjë me një marrëveshje grant e dhënë nga qeveria gjermane, e vitit 2006
Shuma e dhënë në 2017 është rreth 2 milion euro që i bashkohet shumës 4.5 milion euro.
Numri i godinave që parashikohet të rikonstruktohen janë gjithë e gjithë 5 dhe aspak të gjitha të qytetit Studenti.
Godinat 3, 14, 16, 17 dhe 18.
QEVERIA SHQIPTARE KONTRIBUON VETËM ME SHUMËN SIMBOLIKE 1.3 MILIION EURO (foto). KAQ.
KU I GJETI KY 18.8 MILIONËT?!!!!
Faza 1 që thotë kryeministri, i dalë nga faza, është formalitet termash dhe jo hapa investues. (foto)
Aq më keq për mashtrimin e tij, sepse marrëveshja shënon termin FAZË 2..
MASHTRON ME SHUMËN, ME FAZAT, ME FILLIMIN, ME VENDIN, ME TË GJITHA.
Për gjithçka shihni të dhënat.