Vendosni fjalën kyçe....

Fiset Andamane në Indi vrasin me shigjeta amerikanin


Një shtetas amerikan është vrarë nga një fis i rrezikuar në Andaman dhe në ishujt Nicobar të Indisë.

Peshkatarët që e morën njeriun në ishullin e Sentinelit të Veriut thanë që njerëzit e fiseve e qëlluan me shigjeta dhe e lanë trupin e tij në plazh.

Ai është identifikuar si John Allen Chau, një 27 vjeç nga Alabama.

Kontakti me fiset Andamane të rrezikuara që jetojnë në izolim nga bota është e paligjshme për shkak të rreziqeve për ata nga sëmundjet e jashtme.

Vlerësimet thonë se Sentinelezët, të cilët janë tërësisht të prerë nga qytetërimi, numërohen midis 50 dhe 150 personave.

Mediat lokale kanë raportuar se Chau mund të ketë dashur të takojë fisin për të predikuar krishterimin tek ata.

Por në mediat sociale i riu e paraqiti veten si një udhëtar dhe aventurier i zjarrtë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *