Vendosni fjalën kyçe....

Shkarkohet drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Burgjeve, Enrik Sulejmani


Shkarkohet drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Burgjeve, Enrik Sulejmani.

Shkarkimi i tij vjen për çështjen “Martinaj”. Drejtori nuk arriti ta marrë Ervis Martinajn nga “Spitali Amerikan 2”.

Policia dhe mjekët e “Spitalit Amerikan” debatuan për transferimin e Ervis Martinajt, i plagosur në përplasjen me armë që ndodhi në Bllok para pak ditësh.

Mjekët thanë se Ervis Martinaj kishte nevojë për trajtim më të specializuar dhe nuk kishin pranuar të firmosin letrat për nxjerrjen e tij nga spitali.

Më pas ka pasur një përplasje mes policëve të spitalit dhe forcave të rendit që ka zgjatur për rreth 2 orë.

Më pas Martinaj ka shkuar vullnetarisht në spitalin e burgjeve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *