Vendosni fjalën kyçe....

Basha mbledh të enjten demokratët euroatlantikë


Këshilli Kombëtar i demokratëve euroatlantikë do mblidhet të enjten.

Takimi do mbahet te hotel Tirana ndërsa në qendër të diskutimeve do jenë zhvillimet politike në vend dhe vendime lidhur me të.

“Përshëndetje të nderuar!

Ditën e Enjte, datë 04 Korrik 2024, ora 17:00 do të organizohet mbledhja e Këshillit Kombëtar me këtë rend dite:

Diskutime dhe vendime në lidhje me zhvillimet politike.

Takimi do te mbahet tek hotel Tirana, salla Balsha”, thuhet në njoftim.