Vendosni fjalën kyçe....

Alarm për bombë në Aeroportin e Prishtinës, rezulton i rremë


Në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” është regjistruar një alarm për bombë.

Lajmin e ka konfirmuar Shpend Maliqi, shef i Policisë së Kosovës në ANP.

Pasi u ndërmorën të gjitha veprimet hetimore nga organet e kompetente të sigurisë në aeroport, rezultoi se kërcënimi për bombë ka qenë i rremë.

ANP “Adem Jashari” LKIA është i hapur për fluturime dhe të gjitha fluturimet do të procesohen si zakonisht” thuhet në njoftim.