Vendosni fjalën kyçe....

Rama shtyn takimin me emigrantët shqiptarë në Angli


Takimi i kryeministrit Edi Rama me emigrantët në Londër është shtyrë.

Rama kishte planifikuar të mbante takimin më 2 qershor.

Data e re është vendosur për t’u mbajtur më 9 qershor.

Deri më tani kryetari i partisë socialiste ka mbajtur dy ture takimesh me emigrantët shqiptarë, një në Greqi dhe një në Itali.