Vendosni fjalën kyçe....

Komisioni hetimor për TIMS, Salianji: Do hetohet sistemi për patronazhistët e PS-së dhe dalja e pagave për 600 mijë qytetarë


Nis punimet Komisioni hetimor për rrjedhjen e të dhënave nga sistemi TIMS.

Ky komision drejtohet nga deputeti demokrat Ervin Salinaji, ndërsa nënkryetar është Toni Gogu nga PS. Në mbledhjen e parë bëhet konstituimi, deklarohet qëllimi i ngritjes së komisionit dhe miratohet një plan i qartë pune.

Salianji tha se ‘do hetohet sistemi për patronazhistët e Partisë Socialistë, si dolën të dhënat e mbi 900 mijë qytetarëve të Tiranës dhe dalja e listave të pagave për më shumë se 600 mijë qytetarë”

Sekretar u zgjodh Xhemal Qefalia

 

Perberja e komisionit hetimor

  1-Ervin Saljanji  – kryetar

  2-Toni Gogu -Nënkryetar PS

  3-Nasip Naço  – Anëtar PS

  4-Blerina Gjylameti – Anëtar PS

  5-Etilda Gjonaj – Anëtar PS

  6- Xhemal Qefalia – Anëtar PS

  7- Antoneta Dhima – Anëtar PS

  8- Bardhyl Kollçaku – Anëtar PS

  9- Denis Deliu – Anëtar PS

10- Lindita Metaliaj – Anëtar PD

11- Lefter Gështenja – Anëtar PD

12- Asllan Dogjani  – Anëtar PD

13- Ramadan Lika – Anëtar PD

14- Luan Baci – Anëtar PD

15- Elda Hoti  – Anëtar PD

 

Anëtarët Zëvendësues

 1- Bledion Nallbati- anëtar zëvendësues PD

 2- Isuf Çela – anëtar zëvendësues PD

 3- Eduart Nreca Anëtar zëvendësues PS

 4- Laer Duraj Anëtar zëvendësues PS