Vendosni fjalën kyçe....

Gjithçka ngrin sa hap e mbyll sytë, dukuria e rrallë në Kinë (Video)


Një dukuri e çuditshme e ngrirjes së menjëhershme në malin Zhufeng të Kinës ka habitur dhe njëherazi bllokuar banorët.

Videot e frikshme tregojnë makina, karroca, tabela, ndërtesa të tëra të larta dhe madje edhe vetë erën e ngrirë.

E gjitha duket të ketë ndodhur aq shpejt saqë gjithaçka gjithçka ka ngrirë në çast në gjendjen që ka qenë.