Vendosni fjalën kyçe....

Begaj: Tirana kryeqyteti i bisedimeve


Kryeqyteti i bisedimeve e ka quajtur presidenti Begaj, Tiranën, që do presë dy samite sot e nesër.

Në një mesazh në X kreu i shtetit shkruan se Tirana ka vullnetin e dëshirën për të kontribuuar për paqen, bashkëpunimin e zhvillimin e qëndrueshëm në rajon.

“Tirana kryeqyteti i bisedimeve! Shqipëria mirëpret këto dy ditë liderë të  Ballkanit Perëndimor dhe Evropës Juglindore  me vullnetin dhe dëshirën për të kontribuar  për paqen, bashkëpunimin, zhvillimin e qëndrueshëm në rajon dhe për të rikonfirmuar mbështetjen ndaj Ukrainës. Urime dhe suksese!” – shkruan Begaj.