Vendosni fjalën kyçe....

Debatet në Komisionin e Reformës Zgjedhore, mbledhja zhvendoset online


Komisioni i Reformës Zgjedhore do të mblidhet online në orën 12:00. Pasi deputetët e Berishës dhe Bardhit bllokuan sallën, Komisioni është zhvendosur online.

Deputetët e PD kërkojnë ribërjen e Komisionit të Reformës Zgjedhore, dhe që kryetar të jetë Oerd Bylykbashi si dhe të ketë një anëtarësi tjetër, kërkesë kjo që ende nuk është shqyrtuar.