Vendosni fjalën kyçe....

Vodhën banesën në Zvicër, arrestohen dy shqiptarë


Banori i një shtëpie në Hermetschëil-Staffeln ishte jashtë vetëm për një kohë të shkurtër kur smartfoni i tij papritmas dha alarmin. Kamera e vëzhgimit tregoi dy persona të panjohur që po kalonin fshehurazi rreth shtëpisë së tij. Ai vrapoi në shtëpi dhe gjeti derën e oborrit të hapur.

Telefoni inteligjent dha alarmin në orën 18:45 të shtunën në mbrëmje. Megjithëse burri vrapoi menjëherë në shtëpinë e tij në Hermetschwil-Staffeln, ai gjeti vetëm një derë të hapur oborri. Ai ka lajmëruar menjëherë policinë, e cila ka nisur kërkimin me një qen policie.

Pak më vonë, një patrullë mundi të ndalonte dy burra që përputheshin me përshkrimin. Kur të dyshuarit u kontrolluan, sipas policisë, mjetet e vjedhjes dolën në dritë. Ata arrestuan dy shqiptarët e moshës 45 dhe 61 vjeç. Asnjëri prej tyre nuk ka vendbanim të përhershëm në Zvicër.