Vendosni fjalën kyçe....

Në kërkim për porositjen e 2 vrasjeve, nga arratia kërkoi heqjen e masës ‘arrest me burg’, Gjykata e Lartë rrëzon Suel Çelën


 

Gjykata e Lartë ka rrëzuar kërkesën e bërë nga Suel Çela për heqjen e masës ‘arrest me burg’.

Mospranimin e rekursit të paraqitur nga personi nën hetim Marjus Sula alias Suel Çela, kundër vendimit nr. 64, datë 26.04.2023, të Gjykatës së Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

Ai kishte ankimuar masën e sigurisë arrest në burg të dhënë nga gjykata e posaccme pas dekalrimeve të Nuredin Dumanit dhe Henrik Hoxhajt.

Çela është i dyshuar për porositjen e dy ngjarjeve të rënda kriminale. Ai është në arrati dhe ka bërë rekursin nëpërmjet avokatëve të tij.