Vendosni fjalën kyçe....

Deklaratat e Berishës reagojnë nënkryetarët dhe Sekretari i Përgjithshëm i PD: Refuzojmë të shkelim Statutin për interesa personale


Sekretari i Përgjithshëm i Partisë demokratike dhe 4 nënkryetarët e saj kanë reaguar ndaj deklaratave të Sali Berishës me karakter sulmues ndaj tyre.

Në deklaratën e përbashkët zyrtarët më të lartë të PD-së thonë se refuzojnë të shkelin statutin për interesa personale të Sali Berishës dhe se kërkesa e tij nuk ka lidhje më partinë dhe hallet e demokratëve.

Më tej në deklaratë thuhet se asnjë intimidim nuk do ndikojë në qëndrimin e tyre krah demokratëve.

Prej disa ditëve, për shkak të qëndrimit tonë në mbrojtje të demokratëve dhe interesit të Partisë Demokratike, z. Sali Berisha ka nisur një fushatë të padenjë sulmesh ndaj Nënkryetarëve dhe Sekretarit të Përgjithshëm të PD. Me keqardhje, përsëritet kërkesa që ne duhet të braktisim Partinë Demokratike dhe demokratët, dhe të bëhemi bashkë me Sali Berishën kundër partisë.

Secili prej nesh është i vendosur të refuzojë shkeljen e Statutit për interesa personale të Sali Berishës dhe izolimin e Partisë Demokratike. Kërkesa e z. Berisha nuk ka asnjë lidhje me PD, asnjë lidhje me standartet demokratike, asnjë lidhje me hallet dhe problemet e demokratëve. Demokratët kanë 8 vite që përballen me dhunën dhe terrorin e Edi Ramës, me krimin dhe bandat e tij dhe nuk jemi sprapsur as kthyer nga rruga për t’i shërbyer Shqipërisë dhe shqiptarëve. Ne e kemi për detyrë të jeni krah tyre.

Asnjë intimidim nuk do të ndikojë në qëndrimin tonë në krah të demokratëve, për një parti që u shërben atyre dhe jo që kthehet në mburojë të interesave personale të Sali Berishës, aleatëve të tij dhe cilitdo tjetër”- thuhet në deklaratë.