Vendosni fjalën kyçe....

Komiteti i Ekspertëve: Mjekët, mësuesit e studentët vaksinim me detyrim


Komiteti i Ekspertëve ka rekomanduar bërjen me detyrim të vaksinave për personelin shëndetësor, arsimtarët e studentët.

Shefja e komitetit, Rakacolli thas e vaksinimi do bëhet gjatë muajit shtator dhe se pas tij të gjithë do duhet të paraqesin dokumentin e vaksinimit.

Zv.ministrja e Shëndetësisë shtoi se kjo bëhet për mbrojtjen sa më të mirë të qytetarëve nga lloji Delta që po përhapet me shpejtësi.