Vendosni fjalën kyçe....

Policia gjermane ‘kap’ grupin me 1,600 të dyshuar që shpërndanë pornografi për fëmijë e zoofili


Policia në Gjermani ka identifikuar më shumë se 1,600 të dyshuar të abuzimit seksual të fëmijëve të cilët morën pjesë në grupe bisede në internet në të cilat u ndanë materiale për pornografinë e fëmijëve dhe zoofilinë. Shumë nga të dyshuarit thuhet se janë të mitur.

Ndërsa shumica e të dyshuarve vinin nga i gjithë vendi, ekspertët e mjekësisë ligjore digjitale kishin zgjedhur njerëz nga SHBA-ja, Austria, Zvicra dhe Franca për dyshimin e posedimit ose ndarjes së pamjeve të abuzimit seksual të fëmijëve në grupet e bisedave.

Sipas një deklarate për shtyp nga policia bavareze, të dyshuarit po vlerësoheshin si pjesë e ‘dy dosjeve në shkallë të gjerë’ që po përgatiteshin nga policia dhe prokurorët. Nëse dënohen, të gjithë të dyshuarit, përfshirë të miturit, do të dënohen me burg ‘jo më pak se një vit’.

“Shpërndarja e pornografisë së fëmijëve dhe adoleshentëve është rritur ndjeshëm vitet e fundit dhe është një fushë fokusi për ne në shumë hetime.” – tha Peter Krämer, nënkryetari i hetimeve të policisë kriminale në Amberg.