Vendosni fjalën kyçe....

Denoncimi i PD-së në Shkodër: Paulin Stërkaj po blen votat e 350 të burgosurve në Reç


Partia Demokratike dega Shkodër dhe kandidati për deputet Helidon Bushati denoncon PS dhe kandidatin e saj Paulin Sterkaj se po blejnë votat e 350 të burgosurve në burgun e sigurisë së lartë në Reç.

Në ambjentet e brendshme te I. E. V. P. Reç në rrethin M. Madhe, ndodhet nje minimarket, lokal, në administrimin shtetasi Ylli Sterkaj, i cili në bashkëpunim edhe me drejtuesit e kësaj I. E. V. P-je janë përfshirë në aktivitetin e blerjes se votës. Konkretisht të lartëpërmendurit po shpërndajnë vlera monetare “lek” me qëllim blerjen e votave ne favor të kandidatit te PS Paulin Sterkaj”-thuhet në denoncim.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *