Vendosni fjalën kyçe....

Një fëmijë poston në llogarinë zyrtare në “Twitter” të agjencisë bërthamore të SHBA-ve, duke i konfuzuar të gjithë


 

Një fëmijë i vogël shkaktuar konfuzion duke bërë një postim nga llogaria zyrtare e Komandës Strategjike të SHBA-ve.

Agjencia është përgjegjëse për ruajtjen e armëve bërthamore të Amerikës. Disa përdorues të mediave sociale kishin frikë se llogaria mund të ishte hakuar, kur dikush postoi disa shkronja pa lidhje “gmlxzssaw”.  Postim që u fshi brenda pak minutash.

Por që nga ajo kohë është zbuluar se në fakt, autori ishte një anëtar i ri i familjes së menaxherit të llogarisë zyrtare të institucionit në Twitter.

Uebfaqja e lajmeve Daily Dot zbuloi se çfarë fshihej pas këtij postimi, pas një kërkese për informacion që i bëri agjencisë.

“Menaxheri i Twitter-it të komandës… për pak çaste e la llogarinë të hapur dhe të pambikëqyrur.”– thuhej në përgjigje, ku sqarohej se menaxheri po punonte nga shtëpia.

“Fëmija i tij shumë i vogël përfitoi nga situata dhe filloi të luante me butonat dhe për fat të keq, dhe pa e ditur, bëri postimin.”– vijonte përgjigja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *