Vendosni fjalën kyçe....

Me emra dhe numra, modeli i fletës që propozohet nga KQZ-ja në mbledhjen e sotme (Projektvendimi)


Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar projekt-vendimin se si mund të duket fleta e votimit për zgjedhjet e 25 prillit.

Mbledhja e Komisionit Rregullator nis punimet mbrëmjen e sotme dhe pritet të miratojë modelin e fletës së votimit.

Fleta e përcjellë nga KQZ është e modelit dhe me numrat e renditjes për secilin qark.

Modeli:

Projektvendimi i KQZ-së


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *