Vendosni fjalën kyçe....

“S’jemi kafshë” – Mbaron uji e ushqimi, të karantinuarit në hotelin në Toronto përplasen ashpër me stafin (Video)


Udhëtarët e karantinuar formuan një turmë të zemëruar në hollin e një hoteli në Toronto pasi dyshohet se mbaroi ushqimi dhe uji në shishe, duke i lënë mysafirët duke pritur orë për t’u ushqyer gjatë qëndrimit të tyre të detyrueshëm.

Sistemi kanadez i hoteleve të detyrueshme të karantinës për ata që hyjnë në vend nga jashtë tani është në pikëpyetje, pas një serie pengesash të pafund, kaotike duke përfshirë mungesat e ushqimit dhe madje edhe sulmet e pretenduara seksuale.

Disa nga ata që përjetojnë karantinën, që është e detyrueshme për të gjithë udhëtarët që vijnë për një minimum prej tre ditësh dhe me një kosto deri në 2,000 dollarë amerikanë, kanë dokumentuar problemet në mediat sociale.

Një video, e postuar në Twitter nga Raymond Truesdale, tregonte kanadezë të irrituar në Hotel Sheraton Gateëay në Toronto duke debatuar me stafin e hotelit pasi dyshohet se u mbaroi ushqimi dhe uji në shishe.

“Ne nuk jemi kafshë!” – thërriti një grua e zemëruar, ndërsa një burrë pohoi se kishte pritur në radhë për ‘më shumë se dy orë’ për ushqim.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *