Vendosni fjalën kyçe....

Deputeti i BDI-së lë mandatin pa filluar mirë, shkak konflikti i interesit me një nga kandidatët për ministër


Florin Besimi deputeti i BDI-së njoftoi se do lerë mandatin.

Shkak për këtë është kandidatura e vëllai të tij, Fatmir Besimi për ministër të Financave.

 “Duke qëndruar stoik në parimet për barazi, drejtësi, mundësi për të gjithë dhe duke respektuar në tërësi dhe pa asnjë hezitim ligjin dhe vullnetin e popullit, unë ju njoftoj se mbetem parimor dhe rrjedhimisht dorëhiqem nga mandati i deputetit të popullit për të evituar konflikt të mundshëm të interesit me votën time në Kuvend” – shkruan Besimi.

Megjithatë, deputeti në dorëheqje Besimi pohon se ka vendosur të tërhiqet menjëherë pas publikimit të kandidatëve për ministra në Qeveri, me pasi është konsultuar edhe me liderin e BDI-së, Ali Ahmetin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *