Vendosni fjalën kyçe....

Kondicioneri që mbahet me vete është gjithka keni nevojë këto ditë të nxehta (Video)


Këto ditë të nxehta vere gjithçka duhet është ajri i kondicionuar.

Për ata që janë në lëvizje dhe nuk kanë mjet me ajër të kondicionuar ose u duhet të ecin në këmbë apo biçikletë, një kompani ka shpikur një kondicioner që merret me vete.

Ai montohet poshtë bluzës apo këmishës që keni veshur duke e mbajtur trupin tuaj të freskët pavarësisht asasj që ndodh jashtë me temperaturat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *